Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Taljer

Det er ofte nødvendigt at anvende en eller anden form for talje, når der i produktionen skal løftes og flyttes tunge emner. Hos EGA-Teknik har vi mange års erfaring med at vejlede og levere taljer til industrien - og leverer til virksomheder i hele landet.

EGA-Teknik forhandler, udvikler og producerer følgende typer taljer:

  • El-taljer (elektrisk)
  • kæde- eller wiretaljer
  • Lufttalje (pneumatisk)

El-taljer (elektriske)

EGA-Teknik forhandler elektriske el-taljer til bl.a. fødevareindustrien, møbelindustrien og bilbranchen. Hos os får du altid en driftssikker kædetalje med et højt niveau af sikkerhed - samtidig med du får udstyr tilpasset 100 % til det, det skal bruges til. Vi forhandler følgende kædetaljer, der alle kan tilpasses efter behov.

Mechchain Pro: en ekstremt let manøvrerbar frekvensstyret kædetalje fremstillet af Movomech i Sverige. Dens trinløse hejsehastighed styres med et joystick, som giver en kombination af høj hastighed og stor præcision. Mechchain leveres i 3 lastklasser: 63, 80 og 125 kg. Standard løftehøjde er 3 m, men Mechchain kan også leveres med løftehøjde på op til 7 m.

Typiske områder for anvendelse er generelt løft med strop eller krog, løft i diverse fremstillingsprocesser, montage med høj præcision, løft med specialværktøj til montagearbejder, plukning fra paller og transportbånd/rullebaner. Mechchain er særligt velegnet til sammenbygning og samstyring med løfteværktøjer.

ABUCompact: en kædetalje med en kapacitet fra 80 til 4.000 kg. Den modulopbyggede motor og gearenhed gør det muligt at tilbyde en bred vifte af taljer med en hejsehastighed på op til 20 m/min og FEM grupper op til 4m.

sidekick

Mechain Pro

Frekvensstyret præcisionstalje

Maks. last 63-125 kg.

Hejsehastighed op til 16 m/min.

Nemt integreret med værktøj.

sidekick

ABUS

Elektrisk kædetalje

Maks. last op til 4.000 kg.

Hejsehastighed op til 20 m/min.

Attraktiv pris.

sidekick

EgaLine

Pneumatisk wiretalje

Maks. last 65 kg.

Hejsehastighed 0-40 m/min.

Nemt integreret med værktøj.

sidekick

Mechline Pro

Pneumatisk wiretalje

Maks. last 50 kg.

Hejsehastighed 0-40 m/min.

Udbalancerende eller traditionel styring

Nemt integreret med værktøj.

Lufttaljer / Pneumatiske taljer

Vi forhandler, designer og producerer selv pneumatiske taljer. Har du brug for en lufttalje med bæreevne op til 65 kg. der er både hurtig, fleksibel, sikker og effektiv, så har vi en løsning.

Vores lufttaljer kan alle tilpasses individuelt, så hvad end dit behov er i forhold til en lufttalje, så finder vi en løsning.

Mechline Pro: en unik, hurtig og let manøvrerbar pneumatisk letvægtswiretalje udført i vedligeholdelsesfri aluminium til laster op til 50 kg. Hejsehastigheden kan nå helt op på 40 m/min, svarende til en firedobling i forhold til sædvanlige el-taljer. Mechline Pro fås som standard med el-galvaniserede ståldele og i en rustfristål udgave til fødevareindustrien. Mechline Pro fås som standard med 3 forskellige pneumatiske styringer: 2-vægts udbalancerende styring, 3-vægts udbalancerende styring samt en pilotstyring, hvor hejse og sænke funktionen styres med to knapper på et håndtag.

Typiske anvendelsesområder for denne lufttalje er håndtering af lettere og eller hurtigt flyttede dele inden for fødevareindustrien, fremstillingsindustrien og bilindustrien. Taljens løftehøjde er standard 1,2 m og fås op til 2 m.

EgaLine: Er som Mechline en unik, hurtig og let manøvrerbar pneumatisk letvægtswiretalje standard udført i vedligeholdelsesfri aluminium og rustfrit stål til laster op til 65 kg. Hejsehastigheden kan nå helt op på 40 m/min, svarende til en firedobling i forhold til sædvanlige el-taljer. EgaLine er udviklet med særligt øje for fødevareindustrien. EgaLine fås med pilotstyring som standard, hvor hejse og sænke funktionen styres med to knapper på et nedhængende håndtag.

I en særlig vakuumudgave, EgaVac, fås wiretaljen som kombineret wirehejs og vakuumløfter, med indbygget vakuumpumpe i form af en ejektor.

Typiske anvendelsesområder for denne lufttalje er håndtering af lettere og eller hurtigt flyttede dele inden for fødevareindustrien, fremstillingsindustrien og bilindustrien. Dens løftehøjde er standard 2 m.

Kontakt os og få en snak om mulighederne

EGA-Teknik er leveringsdygtige i det meste og bygger specialværktøjer på eget værksted. Alle vores taljer er udført efter de givne regler og standarder - og til konkurrencedygtige priser!

Hvordan kan vi hjælpe dig?

EGA-Teknik

Vi forhandler, udvikler, producerer og leverer alle former for løfte- og håndteringsudstyr til produktion og industri. Med udgangspunkt i et stort katalog af standard redskaber skræddersyr vi en løsning, der passer perfekt til din virksomheds behov.


elitesmiley

Specialløsninger

Vi udvikler og designer også kundespecifikke løsninger


Referencer

3-stjernet pålæg


Vi dækker hele Danmark

Vi dækker hele Danmark