Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Manipulatorer

Hos EGA-Teknik har vi mange års erfaring med at vejlede omkring og levere manipulatorer til produktions- og industrivirksomheder i hele Danmark.

Vi forhandler, udvikler og producerer følgende typer manipulatorer:

  • Elektrisk manipulator
  • Pneumatisk manipulator

Vores manipulatorer

Vi forhandler i samarbejde med det svenske firma Movomech AB en lang række forskellige manipulatorer, der alle kan tilpasses individuelt.

Mechspace Pro: en pneumatisk momentoptagende manipulator, der er ekstremt manøvredygtig og giver en ergonomisk bevægelse inden for et stort arbejdsområde. Løfteren fås i to størrelser for belastninger på op til 70 eller 150 kg. Den leveres udbalancerende for forskellige belastninger eller med en balancefunktion for en eller flere faste laster. Mechspace kan både leveres til montering i et skinnesystem og til montering på en søjle. Endelig findes Mechspace også i en rustfri udgave til brug i fødevareindustrien, hvor krav til rengøring og hygiejne er af afgørende betydning.

Mechspace er det naturlige valg, hvor rækkevidde har en stor betydning eller hvor håndtering foregår i snævre arbejdsområder. Dens momentoptagende virkning giver fordele ved f.eks. kompleks håndtering af tunge emner over forhindringer, ud og ind af maskiner eller hvor lasten skal gribes og roteres.

Typiske områder for anvendelse af Mechspace omfatter bl.a. håndtering af alle former for bildele såsom døre, soltage, sæder, forruder og motorhjelme. Løfteren kan også holde værktøjer i fremstillingssektoren, som f.eks. en skruetrækker i kæmpeformat.

sidekick

Mechspace Pro

udbalancerende manipulator

sidekick

Mechilft E

Frekvensstyret manipulator

sidekick

Mechlift P

udbalancerende manipulator

Mechlift E: en yderst alsidig elektrisk manipulator, velegnet til mange typer håndteringsløsninger. Mechlift E er frekvensomformerstyret og kontrolleres ved et joystick. Løftekapaciteten er op til 650 kg.

Mechlift kan udstyres med standardiseret eller specielt konstrueret værktøj og med Power Drive for motoriseret bevægelse i skinnesystem. Mechlift er opbygget af teleskoperbare aluminiumsprofiler, som er anodiseret, hvilket gør dem helt vedligeholdelsesfri. Motor og gear er godt beskyttet og monteret i den øvre del af løfteren. Mechlift E kan leveres i mange forskellige udformninger med forskellige ophæng, konstruktion, måling og kontrol.

Typiske anvendelsesområder for Mechlift E omfatter håndtering af kabeltromler, tæpperuller, tanke, døre, vinduer og alle former for bildele, såsom motorer, gearkasser, aksler og meget mere. Den kan også bruges som værktøjsbærer ved monteringsarbejder, f.eks. med skruetrækker i stort format.

Mechlift P: en meget alsidig pneumatisk manipulator, velegnet til mange typer af håndteringsløsninger. Den pneumatiske Mechlift leveres enten med variabel belastning eller med balancefunktion til flere faste laster. Den pneumatiske Mechlift har en løftekapacitet på op til 150 kg.

Den pneumatiske Mechlift kan udstyres med enten standardiseret eller specielt konstrueret værktøj samt for motoriseret bevægelse med Power Drive i skinnesystem. Mechlift P er vedligeholdelsesfri og kan leveres i mange forskellige udformninger med forskellige konstruktion, ophæng, måling og kontrol.

Typiske anvendelsesområder for Mechlift P ligger inden for håndtering af kabeltromler, tanke, døre, vinduer, tæpperuller og alle former for bildele. Mechlift P kan også bruges som værktøjsbærer ved monteringsarbejder.

Kontakt os for en snak om dit behov

EGA-Teknik designer og bygger selv specialværktøjer. Alle vores manipulatorer er lavet efter de givne regler og standarder - og til konkurrencedygtige priser!

Udfyld kontaktformularen, ring til os på +45 48 28 71 02 eller skriv en mail til ega@ega-teknik.dk

Hvordan kan vi hjælpe dig?

EGA-Teknik

Vi forhandler, udvikler, producerer og leverer alle former for løfte- og håndteringsudstyr til produktion og industri. Med udgangspunkt i et stort katalog af standard redskaber skræddersyr vi en løsning, der passer perfekt til din virksomheds behov.


elitesmiley

Specialløsninger

Vi udvikler og designer også kundespecifikke løsninger


Referencer

3-stjernet pålæg


Vi dækker hele Danmark

Vi dækker hele Danmark