Løftevogne

Løftevogn

Ny løftevogn? EGA-Teknik forhandler løftevogne fra Pronomics - vognen fås enten som standardvogn eller kan tilpasses præcist til det formål, den skal bruges til. Hos EGA-Teknik er vi nemlig specialister i at lave specialværktøjer, og har stor erfaring med at lave kundetilpassede løsninger på baggrund af en standard trolley.

Uanset om du skal bruge en standard vogn eller en skræddersyet løftevogn, så har vi en løsning! Kontakt os via vores kontaktformular, på telefon eller mail.

Pronomic Lift&Drive - en løftevogn til ethvert formål

Pronomics løftevognsprogram omfatter to typer af løftevogne - Lift&Drive E og Lift&Drive P.

Lift&Drive E: en standardvogn, som består af en svejset bundramme og en anodiseret løftesøjle. Den fås med en løftekapacitet på 70, 90 og 115 kg, og kan leveres med mange forskellige løfteanordninger og værktøjer.

Lift&Drive P: en vogn baseret på moduler, der kan tilpasses 100 % til den enkelte opgave. Den fås med en løftekapacitet på 60, 90, 125, 160 og 225 kg. Ligesom Lift&Drive E kan den også leveres med mange forskellige løfteanordninger og værktøjer.

pronomic 6.jpg

Kundetilpassede løsninger

Vi producerer også kundetilpassede løsninger tilpasset til specifikke opgaver. Her sætter vi os altid grundigt ind i processen, hvor vognen skal indgå og kobler det med vores samlede erfaring i værktøjsdesign. Når vi har fundet en optimal løsning på din udfordring, sender vi et eller flere forslag præsenteret i 3D tegning og/eller som animation, samt et prisoverslag.

Hos EGA-Teknik bygger vi selv alt specialværktøj på vores eget værksted. Alle vores produktioner er naturligvis CE-mærket og udført efter givne regler og standarder - og til konkurrencedygtige priser!

Kontakt os og hør mere om mulighederne

Alle vores trolleys findes i forskellige størrelser, typer, design og modeller. Det er dine processer, dine omgivelser, og opgaver der afgør hvilken model der bedst matcher din virksomhed skal vælge. Kontakt os og fortæl os hvad du skal løfte så er vi klar med kompetent rådgivning. Om du skal bruge en standard løftevogn eller har brug for en skræddersyet løsning, så kan vi hjælpe. Alle vores vogne kan tilpasses efter behov og fås til konkurrencedygtige priser.

Udfyld kontaktformularen, ring til os på +45 48 28 71 02 eller skriv en mail til ega@ega-teknik.dk