Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Løfteudstyr

Ved at anvende det helt rigtige løfteudstyr, optimeres produktionen og samtidig skånes medarbejderne for tunge og gentagne løft. Hos EGA-Teknik har vi mange års erfaring med at designe, producere og levere udstyr til håndtering af alt fra sække, kasser og ruller til maskindele og møbler.

Vi er bl.a. leveringsdygtige i:

  • Vakuumløftere
  • Sækkeløftere
  • Løfteborde
  • Løftevogne
  • Udstyr til rullehåndtering
  • Og meget, meget mere

Papkasser, plader og sække kan typisk håndteres med standardudstyr som vakuumløftere til kasser og sækkeløftere til sække osv. Igennem mere end ti år har vi samarbejdet med det svenske firma Movomech AB om udvikling af sådant standardudstyr, og kan tilbyde en lang række gennemprøvede gribeværktøjer og løfteudstyrsløsninger. Selv har vi i EGA-Teknik specialiseret os i løfteudstyr til fødevarebranchen og er certificeret hertil. Rækker standardløsningerne ikke, udvikler vi kundetilpassede specialløsninger.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kundetilpassede løsninger i løfteudstyr

Vi udvikler og producerer også kundetilpasset løfteudstyr til din virksomheds unikke behov. Nogle emner som møbler og bildele kan sjældent håndteres med standardudstyr. Specielt udformede emner eller særligt følsomme emner skal tages på deres helt særlige måde.

Vi sætter os ind i producentens beskrivelse af, hvordan der mest hensigtsmæssigt tages fat på et emne og kobler det med vores samlede erfaring i værktøjsdesign. Herefter sender vi et eller flere forslag præsenteret i 3D tegning og/eller som animation samt et prisoverslag på vores forslag.

sidekick

Specialister i bl.a. rullehåndtering

Vi har gennem tiden udviklet mange forskellige løsninger til håndtering af mange forskellige typer emner. Særligt har vi arbejdet meget med rullehåndtering til virksomheder i fødevareindustrien og her udviklet innovative og unikke løsninger. Det er således et af de områder, vi er specialister på.

Hos EGA-Teknik bygger vi selv specialværktøjer. Naturligvis CE-mærket og udført efter de givne regler og standarder - og vi gør det ganske konkurrencedygtigt!

EGA-Teknik

Vi forhandler, udvikler, producerer og leverer alle former for løfte- og håndteringsudstyr til produktion og industri. Med udgangspunkt i et stort katalog af standard redskaber skræddersyr vi en løsning, der passer perfekt til din virksomheds behov.


elitesmiley

Specialløsninger

Vi udvikler og designer også kundespecifikke løsninger


Referencer

3-stjernet pålæg


Vi dækker hele Danmark

Vi dækker hele Danmark