Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

HandAssist - et redskab til løft under 20 kg

Vores HandAssist er et innovativt løfteredskab - en løftehandske - til håndtering af emner, der vejer under 20 kg. På mange arbejdspladser løftes der manuelt byrder i den lavere kategori under 20 kg - og det mange gange om dagen. De mange hyppige gentagelser er hårdt for kroppen og er noget, der slider på den enkelte medarbejder.

For at afhjælpe disse arbejdsbelastninger har EGA-Teknik i samarbejde med Danish Crown udviklet et løfteredskab, som assisterer denne type manuelle løftebevægelser.

sidekick

Vores innovative løftehandske

Vores HandAssist består af en trykluftdrevet løfteenhed, som styres via en bluetooth-sender indbygget i en arbejdshandske. Senderen reagerer på håndens bevægelser ved en bøjelig fingersensor. Styringen via bluetooth giver mulighed for at indstille den ønskede løfteassistance i kg samt hvor følsom fingertriggeren skal være. Desuden giver styringen mulighed for at indstille en opspændingstid for løftewiren før nyt løft, så ryk i den bærende hånd kan undgås. 

Selve hejseredskabet bærer navnet EgaLine LWT20. Det er et trykluftdrevet wirehejs med en bæreevne på 20 kg, en hejsebevægelse på 1,4 m og en hejsehastighed på 40 m/min.

Hejset er udført i elokseret aluminium, rustfrit stål og POM. I løftewiren nederst er indsat en svirvel og eventuelt en sikkerhedskobling, som skal forhindre overbelastning ved eventuelle udefra kommende træk i wiren. Den nederste fri wiredel er plastbetrukket.

Vil du vide mere eller prøve den

Er du nysgerrig på, om vores nye løftehandske kan bruges i din virksomhed? Så kontakt os for mere information og en demonstration. Udfyld kontaktformularen, ring til os på +45 48 28 71 02 eller skriv en mail til ega@ega-teknik.dk

Hvordan kan vi hjælpe dig?

EGA-Teknik

Vi forhandler, udvikler, producerer og leverer alle former for løfte- og håndteringsudstyr til produktion og industri. Med udgangspunkt i et stort katalog af standard redskaber skræddersyr vi en løsning, der passer perfekt til din virksomheds behov.


elitesmiley

Specialløsninger

Vi udvikler og designer også kundespecifikke løsninger


Referencer

3-stjernet pålæg


Vi dækker hele Danmark

Vi dækker hele Danmark