Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Sving-, knækarms- og traverskran

Svingkran, traverskran og knækarmskran til industri og produktionsvirksomheder. Hos EGA-Teknik har vi stor viden og erfaring inden for kraner til produktions- og industrivirksomheder. Vi leverer kraner til virksomheder inden for alle brancher og i hele Danmark.

Vi forhandler, designer og producerer følgende typer kraner og tilbehør:

  • Svingkraner
  • Traverskraner
  • Knækarmskraner
  • Aluminiumsskinnesystemer til kraner
Hvordan kan vi hjælpe dig?

Svingkraner

Vi har designet en række forskellige svingkraner, der kan monteres enten på væg eller søjle. Alle vores kraner kan tilpasses individuelt og leveres i hele Danmark.

Svingkran monteret på væg: en vægsvingkran fra EGA-Teknik fås med en lastevne på op til 200 kg og arbejdsradius på op til 5 m. Kranarmene er baseret på Mechrail skinnesystemet med det dertil hørende store tilbehørsprogram. Profilernes design gør montering af kran og tilbehør meget enkel. Profilerne er naturligvis anodiserede og derfor vedligeholdelsesfri.

Svingkran monteret på søjle: en søjlesvingkran fra EGA-Teknik fås med en lastevne på op til 200 kg og arbejdsradius på op til 5 m. Kranens arme er baseret på Mechrail skinnesystemet, der har et omfattende tilbehørsprogram. Designet af profilerne gør montering af kran og tilbehør meget enkel. Profilerne er anodiserede og dermed vedligeholdelsesfri.

Vores søjlesvingkraner kan desuden fremtidssikres, ved at de monteres på en kontravægtsplade, flytbar med en pallevogn, så de til en hver tid kan flyttes rundt efter behov.

Traverskran

Traverskraner

Kapacitet: Op til 500 kg.

Længde: Efter ønske

Brede: Efter ønske

Svingkran

Vægsvingkraner

Kapacitet: Op til 200 kg.

Udlæg op til 6 m.

Søjlesvingkran

Søjlesvingkraner

Kapacitet: Op til 200 kg.

Udlæg op til 5 m

Højde: op til 4,5 m.

Knækarmskran

Knækarmskraner

Maks. last 200 kg.

Udlæg op til 4 m

Højde: op til 4 m.

Traverskran

Hos EGA-Teknik designer, producerer og leverer vi kundetilpassede traverskraner til alle brancher og formål. Vi kan bl.a. designe, producere og levere:

  • Enkelt traverskran
  • Dobbelt traverskran
  • Opbygget traverskran
  • Fritstående traverskran

Knækarmskraner

EGA-Teknik forhandler Mechcrane knækarmskraner med to udlæggerled, der gør det muligt at betjene kranen på alle sider af søjlen. Denne løsning giver minimal rotationsmodstand, minimal byggehøjde og smidig håndtering i hele arbejdsområdet, også i nærheden af søjlen.

Krantyperne VKL og VKA125 kan leveres med integreret kædetalje, som er monteret på bagsiden af den ydre arm. Andre taljetyper, som f.eks. Mechline kan naturligvis også indbygges i knækarmskranerne.

Knækarmskraner bruges typisk til at få ting ind og ud af maskiner, da man kan komme rundt om hjørner. Kranen er meget velegnet til komplekse steder og kræver ikke meget plads. Den kan desuden fremtidssikres ved montering på en kontravægtsplade, flytbar med en pallevogn, så den altid kan flyttes rundt efter behov.

EGA-Teknik

Vi forhandler, udvikler, producerer og leverer alle former for løfte- og håndteringsudstyr til produktion og industri. Med udgangspunkt i et stort katalog af standard redskaber skræddersyr vi en løsning, der passer perfekt til din virksomheds behov.


elitesmiley

Specialløsninger

Vi udvikler og designer også kundespecifikke løsninger


Referencer

3-stjernet pålæg


Vi dækker hele Danmark

Vi dækker hele Danmark